Passie voor arbeidsrecht

Tilleman van Hoogenbemt is een dynamisch nichekantoor dat zich doelbewust heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij zijn uw professionele partner voor zowel juridische als strategische begeleiding op maat voor alle mogelijke vragen of geschillen die betrekking hebben op de relatie tussen (ex) werkgever en (ex) werknemer.

Onze diensten

We bieden uitgebreide ervaring en praktische kennis binnen werkelijk alle aspecten van het individueel en collectief arbeidsrecht. Van een ogenschijnlijk simpel ontslag tot een ontslag om dringende reden, van een internationale herstructurering tot een staking; maar ook onderwerpen als absenteïsme, schijnzelfstandigheid, discriminatie, sociaal strafrecht, groepsverzekeringen, privacy, tijdskrediet, cao 32 bis tot discussies met de sociale zekerheid en sociale inspectie behoren tot de materies waarin wij u graag begeleiden. Het is vanuit deze doorgedreven expertise dat we de rol van uw dagdaglijkse partner in HR daadwerkelijk willen invullen.

Hoe werken we?

Ons kantoor staat voor een no nonsense aanpak: een duidelijk antwoord op uw vraag, zodat u er vervolgens meteen mee aan de slag kan. We gaan hierbij heel efficiënt en kostenbewust te werk: value for money is ons motto. De vaste bedoeling is preventief te werken om valkuilen en procedures te vermijden. We gaan ook glashelder aangeven of een zaak al dan niet een kans op slagen heeft. We garanderen volledige beschikbaarheid. We kiezen resoluut voor een professionele persoonlijke aanpak, waarbij elk dossier een vaste contactpersoon krijgt die u met raad en daad bijstaat met respect voor uw bedrijfscultuur.

Herman Van Hoogenbemt

Filip Tilleman