“We want to attract, nurture and retain the best talent, by encouraging creativity, innovation and expertise.”

Vacatures

Bij Tilleman Van Hoogenbemt zijn we altijd op zoek naar mensen met een passie voor het arbeidsrecht.
Ben je dus op zoek naar een advocatenkantoor dat talent aantrekt, ook als er een samenwerking op maat moet uitgedokterd worden?

Bekijk onze onderstaande vacatures of neem hier meteen contact op.

Vacature TVH
Expert sociaal recht
Als experts in arbeidsrecht zijn wij op zoek naar een advocaat of adviseur sociaal recht met enkele jaren ervaring.
Vacature TVH
Stagiair
Op zoek naar een leerrijke en boeiende stageplaats? TVH is regelmatig op zoek naar dynamische stagiair(e)s om haar team uit te breiden.
Vacature TVH
Zomerstage
Klaar om net voor het einde van je studies een aantal weken in de schoenen van een advocaat te staan? Jouw kennis in de praktijk omzetten?
Vacature TVH
Spontane sollicitatie
Nog geen expert in arbeidsrecht, maar u wil uw carrière binnen deze boeiende uitdagende rechtstak een nieuwe wending geven?

Testimonials

Bij Tilleman Van Hoogenbemt Advocaten mochten wij opnieuw een groep van enthousiaste studenten verwelkomen. De ideale manier om kennis te maken met het arbeidsrecht in de praktijk.

Wat vonden zij van hun stage bij ons?

“Tijdens onze zomerstage leerden we dat arbeidsrecht méér is dan enkel recht. Wij werden ondergedompeld in de feitelijkheid, de psychologie en de strategie die daar vaak mee gepaard gaan. We werden betrokken in de lopende dossiers, woonden pleitzittingen bij en mochten zelf aangeven welke topics onze interesse wegdroegen. De passie die deze advocaten voor het arbeidsrecht voelen, wakkerde onze leergierigheid alleen maar aan. Het was bovendien niet louter een eenrichtingsverkeer tussen het kantoor en de stagiair, maar eerder een mooie wisselwerking waarin beide partijen inspraak kregen.”Emilie Struyf, Lenthe Bellens, Lisa Arnout


Liesbeth Dhaenens

Werken bij Tilleman Van Hoogenbemt

In de ‘war for legal talent’ maakt Tilleman Van Hoogenbemt als advocatenkantoor het verschil door creativiteit, innovatie en expertise aan te moedigen.
Naast 1.000 uren interne training per jaar en interessante doorgroeimogelijkheden in nichedomeinen van het arbeidsrecht, krijgen medewerkers ook de nodige flexibiliteit die toch wel atypisch is in de wereld van de advocatenkantoren.
Drie mythes rond werken in de advocatuur worden hier doorprikt.

1. Telewerk in advocatuur is mogelijk

Ook al lijkt telewerk ingeburgerd, in de advocatuur is werken vanop afstand geen vanzelfsprekendheid. Toch is het bij Tilleman Van Hoogenbemt sinds jaar en dag mogelijk om bijvoorbeeld in Kortrijk te wonen en in Antwerpen te werken.

Sterker nog, diezelfde medewerker werkt geregeld ook vanuit Roemenië om familiale redenen. De technologie maakt dit soort telewerk mogelijk, ook voor gemotiveerde advocaten bij Tilleman Van Hoogenbemt.

2. Op passie staat geen leeftijd

Een van de medewerkers bij Tilleman Van Hoogenbemt was tot zijn vijftigste auditor bij een groot verzekeringsbedrijf. Echter, hij had altijd gedroomd om aan de balie te kunnen pleiten.

Tilleman Van Hoogenbemt gaf hem omwille van zijn gedrevenheid en kennis inzake groepsverzekeringen en pensioenfondsen, alsnog de kans om van zijn passie zijn beroep te maken.

3. Deeltijds werken voor de goede zaak

Eén van de allereerste advocaten die Tilleman Van Hoogenbemt vervoegde was toen terzelfdertijd ook vrijwilliger voor een humanitaire organisatie. Dit bracht mee dat hij zijn werk
moest verdelen en herhaalde malen op missie naar bijvoorbeeld Senegal moest…
Toch zijn we er bij Tilleman Van Hoogenbemt in geslaagd om samen tot een intense en boeiende samenwerking te komen.