“We want to attract, nurture and retain the best talent, by encouraging creativity, innovation and expertise.”

Vacatures

Bij Tilleman van Hoogenbemt zijn we altijd op zoek naar mensen met een passie voor het arbeidsrecht.
Ben je dus op zoek naar een advocatenkantoor dat talent aantrekt, ook als er een samenwerking op maat moet uitgedokterd worden?

Bekijk onze onderstaande vacatures of neem hier meteen contact op.

Vacature TVH
Expert sociaal recht
Als experts in arbeidsrecht zijn wij op zoek naar een advocaat of adviseur sociaal recht met enkele jaren ervaring.
Vacature TVH
Stagiair
Op zoek naar een leerrijke en boeiende stageplaats? TVH is regelmatig op zoek naar dynamische stagiair(e)s om haar team uit te breiden.
Vacature TVH
Zomerstage
Klaar om net voor het einde van je studies een aantal weken in de schoenen van een advocaat te staan? Jouw kennis in de praktijk omzetten?
Vacature TVH
Spontane sollicitatie
Nog geen expert in arbeidsrecht, maar u wil uw carrière binnen deze boeiende uitdagende rechtstak een nieuwe wending geven?

Testimonials

Werken bij Tilleman van Hoogenbemt

In de ‘war for legal talent’ maakt Tilleman van Hoogenbemt als advocatenkantoor het verschil door creativiteit, innovatie en expertise aan te moedigen.
Naast 1.000 uren interne training per jaar en interessante doorgroeimogelijkheden in nichedomeinen van het arbeidsrecht, krijgen medewerkers ook de nodige flexibiliteit die toch wel atypisch is in de wereld van de advocatenkantoren.
Drie mythes rond werken in de advocatuur worden hier doorprikt.

1. Telewerk in advocatuur is mogelijk

Ook al lijkt telewerk ingeburgerd, in de advocatuur is werken vanop afstand geen vanzelfsprekendheid. Toch is het bij Tilleman van Hoogenbemt sinds jaar en dag mogelijk om bijvoorbeeld in Kortrijk te wonen en in Antwerpen te werken.

Sterker nog, diezelfde medewerker werkt geregeld ook vanuit Roemenië om familiale redenen. De technologie maakt dit soort telewerk mogelijk, ook voor gemotiveerde advocaten bij Tilleman van Hoogenbemt.

2. Op passie staat geen leeftijd

Een van de medewerkers bij Tilleman van Hoogenbemt was tot zijn vijftigste auditor bij een groot verzekeringsbedrijf. Echter, hij had altijd gedroomd om aan de balie te kunnen pleiten.

Tilleman van Hoogenbemt gaf hem omwille van zijn gedrevenheid en kennis inzake groepsverzekeringen en pensioenfondsen, alsnog de kans om van zijn passie zijn beroep te maken.

3. Deeltijds werken voor de goede zaak

Eén van de allereerste advocaten die Tilleman van Hoogenbemt vervoegde was toen terzelfdertijd ook vrijwilliger voor een humanitaire organisatie. Dit bracht mee dat hij zijn werk
moest verdelen en herhaalde malen op missie naar bijvoorbeeld Senegal moest…
Toch zijn we er bij Tilleman van Hoogenbemt in geslaagd om samen tot een intense en boeiende samenwerking te komen.