Valkuilen bij het werken met (onder-)aannemers

Down sizing is vandaag meer dan ooit dé trend. Dit betekent echter dat niet core-activiteiten uitbesteed worden en/of dat expertise wordt ingekocht. Deze twee activiteiten verplichten u in ieder geval om met derden te werken: onderaannemers. En hier wringt nu net het schoentje. Binnen welke EU-lidstaten rekruteert u? En wat zijn de beperkingen? En de opportuniteiten? En wat met tijdelijke werkkrachten? En ter beschikkingstelling van personeel? En aannemers? En onderaannemers? Welke controles en inspecties mag u verwachten bij het werken met derden? En wat met fraude? Wat gebeurt er dan? En kunt u aansprakelijk worden gesteld voor fouten van derden? En wat met veiligheidsvraagstukken?… Kortom, meer vragen dan antwoorden. En deze worden allemaal beantwoord tijdens deze workshop.

Programma

DOELGERICHT PROGRAMMA
Bestemd voor de Operationele Manager (productie, logistiek, onderhoud, HR, …) die verantwoordelijk is voor de selectie of aansturing van onderaannemers of derden binnen de organisatie.

LEERMETHODIEK
De training is gebaseerd op uit het leven gegrepen situaties en oefeningen, direct herkenbaar voor de operationele manager.

Sprekers

Filip Tilleman

Advocaat-vennoot bij Tilleman Van Hoogenbemt-advocaten

Michaël Verhaeghe

Docent aan het Instituut voor Strafrecht

Carlos De Wolf

Gespecialiseerd in openbaar aanbestedingsrecht, aannemingsrecht, publiek-private samenwerkingsverbanden, projectfinanciering, …

Locatie

Details

Valkuilen bij het werken met (onder-)aannemers

Datum
01 december 2017
Startuur
08h30
Einduur
17h
Sprekers
Filip Tilleman Michaël Verhaeghe Carlos De Wolf
Locatie
Gent Meeting Center