De arbeidsrechtelijke zonden van uw sales

De account manager, de handelsvertegenwoordiger, de verkoper, de commercieel directeur, … Zij zorgen voor de winst en de groei van onze ondernemingen. Maar dit maakt hen niet untouchable …  Zij hebben – net als elke andere werknemer binnen de organisatie – een juridisch kader waarbinnen zij functioneren.

DOELGERICHT PROGRAMMA

In deze unieke workshop leert u alle juridische valkuilen waar u rekening mee moet houden bij het aansturen van uw commerciële team. U leert hoe u problemen aanpakt met de handelsvertegenwoordiger. Volgende thema’s komen o.m. aan bod : man on the road, hoe controleren, hoe opstellen van een commissieplan, wat met aan- en afwerving van commerciële medewerkers, wat bij het einde van de rit, wat met bijberoepen, wat bij foutieve of leugenachtige verslagen, wat met social media en allerhande profielen voor tijdens en na de rit, hoe volgen en opvolgen van prestaties, hoe bonusplannen herzien, wat met regio’s, wat bij herverdeling van regio’s, wat met zelfstandige vertegenwoordigers of agenturen, …

Programma

Aan de hand van tientallen tips, juridische shortcuts en bruikbare adviezen kan u tal van conflicten anticiperen, vermijden en oplossen.

Sprekers

Filip Tilleman

Filip Tilleman

Advocaat-vennoot bij Tilleman Van Hoogenbemt-advocaten

Locatie

Auberge Du Pêcheur - Sint-Martens-Latem

Details

De arbeidsrechtelijke zonden van uw sales

Datum
02 maart 2018
Startuur
08h30
Einduur
17h
Sprekers
Filip Tilleman
Locatie
Auberge du Pêcheur - Sint-Martens-Latem